IQ SOX

Andet end bare høj komfort

Mange gode funktionelle egenskaber.

Hos IQ SOX stræber vi efter at designe bambusstrømper og bambusundertøj af højst mulige kvalitet. Fokus er både på høj komfort og gode funktionelle egenskaber.

Ingen
lugtgener

Vores bambusgarn har en naturlig antibakteriel effekt, som er med til at hæmme de bakterier, der udvikler den dårlige lugt. Derved holder strømper og undertøj sig lugtfri hele dagen.

Uden generende
sømme

Sømløse syninger ved tæerne er med til at øge komforten. Ingen irriterende eller ubehagelige sømme, der driller i dagligdagen.

Ultra
blødt

Vores bambusgarn har en helt exceptionel blødhed. Blødheden er bl.a. skabt af bambusfiberens runde og glatte struktur. Føles rigtig lækkert mod huden selv efter mange vaske.

Komfortabel
elastik

Elastikken er udviklet, så den både er behagelig ved anklen og på benet. Den specielle soft-top elastik sikrer, at strømpen bliver holdt på plads, uden at den strammer og laver klemmemærker.

Svedtransporterende materiale

Bambusgarnets fibre indeholder bitte små huller, der giver garnet en enestående ventilation. Det bevirker også at det langt bedre kan suge fugt til sig og frigive (fordampe) den langsomt igen. Få en hverdag uden svedige strømper og fugtigt undertøj.

Temperatur
regulerende

Bambusgarnet har pga. de små hule fibre rigtig gode isolerende egenskaber. Det vil have en kølende effekt, når det er varmt, og en lunende effekt når det er koldt.

Kvalitet og holdbarhed.

Bambusgarnets høje kvalitet betyder ikke nødvendigvis lang holdbarhed. Er fokus udelukkende på en lang holdbarhed, er det ikke bambusstrømper, du skal kigge efter. Vores bambusstrømper er det rette valg, hvis det er komfort og funktionalitet, der er fokus på.

IQ SOX

Helge Nielsens Alle 6K, st. th.
8723 Løsning
Danmark

Kontakt os

E-mail: hej@iqsox.dk
CVR-nummer: 40530622

Følg os