Ansvarlighed

Social ansvarlighed, bæredygtighed og mangfoldighed

Bæredygtighed

Vi passer på ressourcerne og stiler efter at sikre fuld bæredygtighed i vores produkters livscyklus. Derfor anvender vi udelukkende certificerede materialer og fabrikker, der kan opretholde vores krav til bæredygtig produktion. Samtidig deltager vi også i “Grønne Hoser”, som ledes af Aarhus Universitet. Projektet udvinder fibre af græs, som testes i forhold til holdbarhed og funktionalitet.

Vi planter træer i samarbejde med Growing Trees Network.

Det gør vi blandt andet fordi, vi sender flere tusinde æsker med IQ SOX bambusstrømper ud ad døren årligt. På denne måde kan vi give tilbage til naturen, og vi planter minimum 300 træer om året.Projektet skal være med til at sikre grundvandsressourcer, klimaet samt CO2 reduktion. Herudover giver det flere levesteder til dyreliv og planter samt flere området til vores friluftsliv.

Støttekoncept

Missionen er at levere strømper og undertøj, der gør hverdagen bedre for mennesker. Derudover ønsker vi, at støtte op om fællesskaber, da vi tror på, at det er afgørende for en god livskvalitet.

Derfor har vi gennem vores brand, IQ SOX, skabt en støtteordning, som medfører, at vi donerer 10 % af alle ordrer via vores webshop www.shop.iqsox.dk til foreningslivet i Danmark.

IQ SOX

Helge Nielsens Alle 6K, st. th.
8723 Løsning
Danmark

Kontakt os

E-mail: hej@iqsox.dk
CVR-nummer: 40530622

Følg os